Build Well är experter på passivhus och energieffektivt byggande. Företaget erbjuder rådgivning, samordning, planering och projektering av klimatskalets delar. I samarbeten med internationellt ledande varumärken är Build Well en komplett leverantör av certifierade komponenter till skolor, villor, kontor, bostäder, slott och kojor. Besök Build Well.

Isoleringslandslaget erbjuder system för luft- och vindtätning samt isolering för hela klimatskalet. Isoleringen sker med isEco Cellulosaisolering Lösull, ett isoleringsmaterial gjort av svenska tidningar och som tillverkas i Sverige. Isoleringslandslaget är också partner och återförsäljare till proClima täthetsprodukter. Besök Isoleringslandslaget.

Laholms kommun och Laholmshem står värd för Passivhuskonferensen 2019, som för första gången kommer att äga rum i ett certifierat passivhus. Med bygget av Nya Glänningeskolan och Glänningehallen tar kommunen täten i Sverige när det gäller miljövänligt, kostnadseffektivt och komfortabelt byggande. Besök Laholmshem.

REC Indovent utvecklar, producerar och säljer kundanpassade ventilationssystem och komponenter för ett hållbart inneklimat. Företagets målsättning är att skapa ett rent och behagligt inomhusklimat för våra kunder samtidigt som vi värnar om vår miljö. REC:s flaggskepp är det högeffektiva FTX-aggregatet Temovex. Besök REC Indovent.

Firma Schöck Bauteile tillverkar kraftfulla lösningar som motverkar köldbryggor. Schöck Isokorb® är ett konstruktivt infästningssystem som termiskt separerar byggnadsdelarna och därmed minimerar den skadliga effekten från köldbryggor. Isokorb® är ett bärande byggnadselement som erbjuder en lösning för värmeisolerad infästning. Det breda produktutbudet ger arkitekter och byggnadsingenjörer en hållbar lösning för alla tillämpningar med full frihet vad gäller designen. Besök Schöck Sverige.

SIGA med säte i Schweiz är en ledande tillverkare av giftfria tätningssystem för ett fuktsäkert byggande. SIGA producerar en integrerad svit av tejp, membran, primer och tillbehör som tar hand om varje aspekt av luft, vind och vattentätning samt inre ångkontroll. Systemets produkter är åldersbeständiga samt mycket lätta att applicera. Besök SIGA Sverige.