Sveriges första internationella passivhuskonferens riktar sig till alla som vet att vi genom vårt beteende har bidragit till klimatförändringar på jorden och känner ansvar för en utveckling mot minskade koldioxidutsläpp, t.ex. genom att bygga och bo medvetet.

Passivhuskonferensen erbjuder utöver många ämneskunniga talare från Sverige även energispecialiserade referenter från bl.a. Tyskland, Österrike och Danmark som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Som deltagare kan du lyssna på hur olika byggprojekt gick till och blev uppföljda, vara med på studiebesök, höra senaste nytt från teknikutvecklingen runtom i Europa och delta i diskussioner.

ANMÄL DIG HÄR

Konferensen ger 8 utbildningspoäng för passivhusexperter och passivhushantverkare per dag, d.v.s. sammanlagt 16 poäng.

I år har vi ett begränsat antal platser för konferensen, men i ett alltmer växande Knivsta kommer konferensen att kunna utökas år 2019. Du anmäler dig till konferensen eller kurserna under respektive flik.

Se hela programmet här.

Ladda ner konferensbroschyren.

Kostnad för en dag: 4500 kr per person
Kostnad för två dagar inkl. middag fredag kväll: 6500 kr per person
Medlemmar IG Passivhus: 500 kr rabatt per person
Kostnad för middag/aktivitet fredag kväll vid endagsbokning: 500 kr

I priset ingår fika, lunch och inträde till mässan.
Ev. övernattning ingår inte och måste bokas på egen hand. OBS! Begränsade övernattningsmöjligheter i Knivsta, det rekommenderas att boka tidigt.