Forskning i världsklass, 1 400 kurser och 190 utbildningsprogram gör Göteborgs universitet till ett av de mest populära universiteten i Sverige. Utbildning och forskning är universitetets viktigaste bidrag till en hållbar utveckling och Göteborgs universitet har som målsättning att bli ett av Europas ledande universitet inom området. Vid Göteborgs universitet finns Sveriges bredaste utbud av utbildningar inom miljö och hållbar utveckling och miljöforskning bedrivs inom ett stort antal ämnesområden. Besök Göteborgs Universitet.

Tysk-Svenska Handelskammarens uppdrag är att utveckla handeln mellan Tyskland och Sverige. Det gör man genom att hjälpa tyska och svenska företag att hitta varandra, göra affärer, etablera verksamhet samt stödja dem i verksamheten när de redan är på plats. Handelskammaren finns till lika mycket för svenska företag som för tyska. De drygt 60 medarbetarna har unik kompetens inom till exempel tysk och svensk affärsjuridik, arbetsrätt, redovisning, skattefrågor och marknadsföring. Besök Tysk-Svenska Handelskammaren.

Advantage Austria driver över 100 kontor i mer än 70 länder för att främja handeln med Österrike. 800 anställda och 35 konsulter i hela världen ordnar ca 1200 events varje år där affärsrelationer med österrikiska företag knyts. I Sverige utgör Advantage Austria handelsavdelningen på Österrikes ambassad. Besök Advantage Austria.

Energikontor Norr är en oberoende kompetensresurs och ett regionalt samverkansorgan utan vinstintresse. Energikontorets uppgift är att öka andelen förnybar energi och att få företag och offentlig verksamhet att hushålla med energi och naturresurser. På så sätt ska man bidra till en hållbar utveckling med utgångspunkt i norra Sverige. Besök Energikontor Norr.

Laholms kommun och Laholmshem står värd för Passivhuskonferensen 2019, som för första gången kommer att äga rum i ett certifierat passivhus. Med bygget av Nya Glänningeskolan och Glänningehallen tar kommunen täten i Sverige när det gäller miljövänligt, kostnadseffektivt och komfortabelt byggande. Besök Laholmshem.

Tidningen Hållbart byggande är konferenspartner och erbjuder en förmånlig prova på-prenumeration för konferensdeltagare. Besök Hållbart Byggande.

Riviera Strand är ett klassiskt badortshotell med spa i Båstad. Atmosfären är internationell, tack vare den stiliga art déco-inredningen.  Riviera Strand är hotellet där deltagarna med konferenspaket bor och där kvällsaktiviteten med middag hålls. Besök Riviera Strand.