Följande företag och organisationer möter du på vår fackmässa som pågår samtidigt med konferensen. På fredagen är den öppen för allmänheten.Build Well Scandinavia AB är experter på passivhus och energieffektivt byggande. Företaget erbjuder rådgivning, samordning, planering och projektering av klimatskalets delar. I samarbeten med internationellt ledande varumärken är Build Well en komplett leverantör av certifierade komponenter till skolor, villor, kontor, bostäder, slott och kojor. Besök Build Well.


Circuitus AB har utvecklat en serie husmodeller som gör ett minimalt avtryck på miljön, samtidigt som de erbjuder maximal komfort och marknadens bästa totalekonomi. Husen består av miljövänliga och återvunna, gift- och plastfria material. Planlösningen är lättmöblerad och effektiv. Med olika komplementbyggnader kan husen utökas efter behov. Besök Circuitus.


DAFA A/S är experter på specialprodukter och kompletta lösningar som tätar, absorberar och skyddar. DAFA Airstop System är ett komplett ångspärrprogram för invändig tätning. DAFA Airvent System omfattar vindspärrar och underlagstak för tätning och ventilation av tak och fasad. Besök DAFA.


Elma Instruments AB erbjuder marknadens största och bredaste sortiment av test – och mätutrustning, t.ex. för el, vvs, ventilation, kyl, tele/data, klimat, termografering och miljö. Besök Elma Instruments.


Fibo AB är en ledande leverantör av högkvalitativa vattentäta väggsystem. Företagets väggskiva är enkel och billig att installera med både yskikt och tätskikt i samma produkt. Fibo är godkänd för svenska våtrum och har hela 15 års garanti. De miljövänliga väggsystemen tillverkas av 100 procent rena, PEFC-godkända träslag. Besök Fibo.


Friendly Power AB bidrar till ett bättre klimat genom att förse byggnader med förnybar el genom solceller. Företaget är specialister inom solcellsområdet och finns till hands oavsett om man vill leasa, köpa, investera eller söker kunskap om solceller. Solcellerna som erbjuds är av äkta europeisk kvalitet med 30 års fabriks- och effektgaranti. Besök Friendly Power.


Intressegrupp Passivhus Sverige är ett kompetensnätverk bildat av passivhusexperter med mer än 30 års erfarenhet. Intressegruppens syfte är att informera, kvalitetssäkra, utbilda och stötta byggbranschen och alla andra som är intresserade av passivhustekniken. Intressegrupp Passivhus är arrangör av den Internationella Passivhuskonferensen. Besök Intressegrupp Passivhus.


Isoleringslandslaget AB erbjuder system för luft- och vindtätning samt isolering för hela klimatskalet. Isoleringen sker med isEco Cellulosaisolering Lösull, ett isoleringsmaterial gjort av svenska tidningar och som tillverkas i Sverige. Besök Isoleringslandslaget.


Hunton Fiber AB erbjuder bl.a. Nativo Träfiberisolering Lösull, en naturlig och effektiv isoleringslösning för tak, väggar och golv i alla typer av byggnader. Den lämpar sig särskilt bra för hållbara byggnader såsom passivhus. Isoleringen förhindrar konvektion, har utmärkt värmelagringskapacitet och kan återvinnas. Besök Hunton.


Kebony är det enda hållbara alternativet till tropiskt hårdträ när skönhet och prestanda är viktiga. Produkterna lämpar sig för interiör och exteriör användning och utvecklar en naturlig silvergrå patina när de exponeras för sol och regn. Kebony-fasader är i stort sett underhållsfria. Besök Kebony.


Laholmshem är medvärd för Passivhuskonferensen 2019, som för första gången kommer att äga rum i ett certifierat passivhus. Med bygget av Nya Glänningeskolan och Glänningehallen tar kommunen täten i Sverige när det gäller miljövänligt, kostnadseffektivt och komfortabelt byggande. Besök Laholmshem.


Ligno Trend tillverkar hållbara och certifierade byggdelar och element av korslimmat massivträ. Ligno bjälklag ger en en utmärkt ljudisolering och en vacker synlig träyta. Tack vara elementens goda statiska egenskaper är stora spännvidder möjliga. Besök Ligno Trend.


Lättelement AB utvecklar, tillverkar och säljer självbärande byggelement för tak, väggar och bjälklag. Lättbalkarna leder mindre energi, vilket bidrar till goda U-värden och exceptionellt liten köldbrygga.  De förbruka exceptionellt lite energi i tillverkningsprocessen och används med fördel till lågenergi- och passivhuskonstruktioner, där de gör nytta under hela sin livstid. Besök Lättelement.


Masonite Beams AB tillverkar och säljer moderna, kundanpassade och effektiva träbaserade I-balksystem och tekniska lösningar. Företaget är en komplett leverantör av I-balk till vägg, golv och tak, med unika egenskaper och möjligheter. Besök Masonite Beams.


Menerga AB:s luftbehandlingsaggregat används i hela världen på platser där det finns behov av temperatur- och klimatkontroll. Produkterna är avsedda för industri, simhallar, hotell, sjukhus, datacenter mm. I sortimentet finns också passivhuscertifierade aggregat. Besök Menerga.


J. Pichler GmbH från Österrike levererar sedan mer än 60 år tillbaka energieffektiva ventilationssystem inkl. alla nödvändiga komponenter. Flera av företagets produkter är prisbelönta och certifierade för passivhus. De används i stora bostadsområden med passivhusstandard, bland annat i Innsbruck. Besök Pichler.


Pilkington är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter och tillverkar glas för arkitekter och byggbranschen, till bilindustrin samt tekniskt glas. Företaget grundades i England 1826 och är efter inträdet i NSG Group världens största producent av plan- och säkerhetsglas. Besök Pilkington Sverige.


pro clima er­b­juder ett kom­plett sys­tem för fuk­thanter­ing, bestående av in­tel­li­genta ång­brom­sar, my­ck­et dif­fu­sionsöppna tak- och vägg­dukar, spe­cial­lim och te­j­par. Allt tillver­kas en­ligt Euro­pas höga kval­itetsstand­arder. Besök pro clima:s återförsäljare i Sverige.


Purso Oy från Finland tillverkar aluminiumlösningar för fasader, dörrar och fönster. Produktserien ECO erbjuder energieffektiva lösningar – även för mer krävande förhållanden. ECO-produkterna ger Europas bästa termiska isoleringsprestanda, och är baserade på ett termiskt barriärskikt i polyuretan med ett oöverträffat U-värde. Besök Purso.


REC Indovent AB utvecklar, producerar och säljer kundanpassade ventilationssystem och komponenter för ett hållbart inneklimat. Företagets målsättning är att skapa ett rent och behagligt inomhusklimat för våra kunder samtidigt som vi värnar om vår miljö. REC:s flaggskepp är det högeffektiva FTX-aggregatet Temovex. Besök REC Indovent.


ROCKWOOL är en världsledande tillverkare av stenullsisolering. Företaget erbjuder ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter för byggnadsindustrin. Besök ROCKWOOL.


Saint-Gobain är en världskoncern som har varit verksam i Norden och Baltikum under de senaste 50 åren. Först kom glasverksamheten, idag är företaget verksamt inom tillverkning av byggmaterial och byggdistribution under varumärken såsom Gyproc, Ecophon, Isover, Weber mm. Besök Saint- Gobain Sweden.


Schöck Bauteile GmbH tillverkar kraftfulla lösningar som motverkar köldbryggor. Schöck Isokorb® är ett konstruktivt infästningssystem som termiskt separerar byggnadsdelarna och därmed minimerar den skadliga effekten från köldbryggor. Isokorb® är ett bärande byggnadselement som erbjuder en lösning för värmeisolerad infästning. Besök Schöck Sverige.


SIGA AG med säte i Schweiz är en ledande tillverkare av giftfria tätningssystem för ett fuktsäkert byggande. SIGA producerar en integrerad svit av tejp, membran, primer och tillbehör som tar hand om varje aspekt av luft, vind och vattentätning samt inre ångkontroll. Systemets produkter är åldersbeständiga samt mycket lätta att applicera. Besök SIGA Sverige.

Vallox har i nästan 50 år har tillverkat ventilationssystem i Finland. Högklassig ventilationsteknik kombineras med enkel och elegant formgivning och användarvänlighet. Den senaste generationen MyVallox, kan distansstyras via en molntjänst och är försedd med en inbyggd fuktighetsgivare som automatiskt reglerar ventilationseffekten efter behov.
Besök Vallox.